O nama > 
Profil EAG Center Technologies
Profil firme EAG Center Technologies
Firma EAG Center Technologies (pod imenom EAG Centar) osnovana je 1996. godine u Zagrebu.

EAG Center Technologies osmišljen je, djeluje i razvija se kao Centar Naprednog Inžinjerstva (Engineering AvantGarde Centar).

Misija firme je neprestano pratiti nastajanje i razvoj, usvajati načine primjene i metodologije uvođenja te uvoditi i koristiti moderne tehnologije u poslovnim procesima firmi s područja strojarske i srodnih struka.

Kroz usluge uvođenja novih tehnologija te usluge osiguravanja rješenja primjenom novih tehnologija, firma neprestano nastoji  razvijati iskustva i znanja, usavršavati metodologije i procese te podizati nivo kvalitete svojih usluga.

EAG Center Technologies, vještinama i znanjima svojih djelatnika, stečenim neprestanim ispreplitanjem aktivnosti usvajanja i operativnog korištenja modernih tehnologija, tržišno se pozicionira kao centar širenja i uvođenja modernih tehnologija u Razvojne, Proizvodne i Upravljačke poslovne procese firmi s područjem djelovanja u strojarskoj i srodnim industrijama te kao partner za osiguravanje riješenja korištenjem najmodernijih tehnologija kroz cjelokupni životni vijek proizvoda.

EAG Center Technologies usmjeren je osiguravanju sredine za uspješno stvaranje i razvijanje vrhunskih stručnjaka koji svojim usavršavanjem kroz poslove osiguravanja rješenja te poslove uvođenja modernih tehnologija, pozicioniraju sebe i firmu kao vrhunske partnere u poslovima unapređenja funkcionalnosti i efikasnosti poslovanja  poslovnih subjektima usmjerenih razvoju i proizvodnji.