Vodič kroz školovanje
Vodič kroz školovanje

EAG Centar u svome programu nudi stručno školovanje prema službenim edukacijskim materijalima PTC-a, kroz tečajeve koji su prilagođeni ovisno o stupnju znanja i vještina korisnika.
Tako postoje tečajevi za početne korisnike, gdje se korisnici upoznaju s osnovnim funkcijama software-a, kao i napredni tečajevi i tečajevi za povećanje produktivnosti, gdje korisnici mogu dodatno povećati svoje znanje i vještine.

Tečajevi su koncipirani tako da se sastoje od tri segmenta; teoretski dio u kojem se odrađuju osnovni principi rada kroz teoriju, prikaznom dijelu, gdje se na konkretnim primjerima pokazuju principi rada, te praktičnom dijelu, gdje polaznici vježbaju na konkretnim primjerima ispričanu teoriju i pokazani prikazni dio vježbi, kako bi sami stekli i povezali novostečeno znanje.
Na kraju samog tečaja polaznici izrađuju samostalno projekt, uz nadzor voditelja tečaja, na temelju kojeg se ocjenjuje uspješnost savladavanja tečaja i primjene novostečenog znanja.

Broj polaznika tečajeva je optimalno sveden na 10 polaznika po tečaju, kako bi osigurali kvalitetnu edukaciju tijekom tečaja, te kako bi se instruktori posvetili svim sudionicima jednako.

Svaki polaznik tečaja dobiva stručnu literaturu koja je vezana uz pojedini tečaj, pomoču koje prati sami tečaj i odrađuje zadane vježbe i zadatke. Po završetku tečaja polaznici su slobodni uzeti pripadajuću literaturu sa sobom.

Uvjeti za pristupanje tečaju su poznavanje rada na računalu u Microsoft Windows okruženju, te poznavanje engleskog jezika.
Za naprede tečajeve uvjeti su poznavanje osnova rada u Creo Parametric -u.